Bedankjes bestellen via het internet

memoriae-logo

Er was mij een nieuwe baan aangeboden. Het waren de mogelijkheden die mij de doorslag gaven om afscheid te nemen van mijn ouder werk. Ik wilde nog wel leuk afscheid nemen op mijn oude werk omdat ik het er wel altijd naar mijn zin heb gehad.

Een goede tip

Ik vind het altijd moeilijk om een leuk cadeautje te geven met dit soort situaties. Het kon ook niet te duur worden en daarom ben ik online opzoek gegaan naar een goed idee. Via een goede vriend heb ik de tip gekregen om bij Memoriae te kijken. Op deze website heeft hij ooit eerder bedankjes besteld voor een soort gelijke situatie.Bloembuideltje-eigen-ontwerp_2_jpg.jpg

Nadat ik een kijkje had genomen op de website was ik helemaal enthousiast. Op andere websites had ik namelijk bijna dezelfde producten gezien maar die waren soms twee keer zo duur. Ik moest wel snel zijn met bestellen want het zou zonde zijn als het niet op tijd binnen zou komen.

De bedankjes waren op tijd binnengekomen en ik heb op elk bedankje nog een persoonlijke tekst geschreven. Tijdens mijn afscheid heb ik de bedankjes uitgedeeld en iedereen vond het super leuk dat ik er zoveel tijd in had gestoken. Ik ben met een fijn gevoel weggegaan en binnenkort kom ik weer bij ze lang!