Binnen 1,5 week een superleuke baan als operator Nijmegen gevonden!

Ik was al een tijdje op zoek naar vacatures om als operator Nijmegen aan de slag te gaan, toen ik uiteindelijk een leuke baan kreeg via FlexToday! Ik werk nu sinds een aantal weken bij mijn nieuwe werkgever en ik houd echt van mijn baan. Ik heb namelijk hele leuke collega’s en het werk is ook niet al te ver van mijn huis. Dit laatste is wel zo fijn, want ik draai regelmatig nachtdiensten.

Fijn detacheringsbureau waar echt naar me geluisterd wordt

Toen ik bij FlexToday aanklopte met de vraag of ze nog een leuke vacature voor operator Nijmegen hadden, ging de detacheerder meteen voor me zoeken. Dit zoeken deed ze aan de hand van een kennismakingsgesprek aan de telefoon, waardoor ze een goed beeld had van wat ik eigenlijk zocht. Ik vond dit erg fijn, want ik wil graag dat de detacheerder weet wat voor persoon ik ben en wat dus ook bij mij past qua werk. Na ongeveer 1,5 week werd ik teruggebeld met de mededeling dat ze iets voor me had gevonden. Ik mocht op gesprek komen bij het bedrijf en meteen diezelfde middag werd ik al aangenomen!