Data veilig opslaan en geen risico’s meer lopen

Ik heb een eigen bedrijf en voor mijn werk doe ik veel met gevoelige informatie. Daarom is data veilig opslaan erg belangrijk! Ik maak sinds kort gebruik van SmartLockr Webportaal, waar ik op een volledig veilige manier bijvoorbeeld persoonsgegevens kan ontvangen van klanten. Ik wil namelijk geen risico lopen dat deze gevoelige informatie in de verkeerde handen valt of zomaar op straat komt te liggen.

Fijn, makkelijk en veilig

Mijn klanten sturen me regelmatig documenten zoals kopieën van hun paspoorten en financiële informatie zoals bankafschriften. Het zou onverantwoord van me zijn als ik ze dit via Dropbox zou laten sturen, dus maak ik gebruik van SmartLockr Webportaal. Via dit portaal wordt alles beveiligd verstuurd, dus hoeven mijn klanten zich geen zorgen te maken dat hun gegevens door derden worden ingezien. Wat ik verder zo fijn vind aan SmartLockr Webportaal is dat ik de upload-functie in een e-mail mee kan sturen, waardoor het voor mijn klanten ook makkelijk is om hun gegevens naar me door te sturen. Alles wordt vervolgens veilig opgeslagen na het uploaden en ik kan er altijd naar refereren, mocht ik het nodig hebben. Ik vind data veilig opslaan op deze manier dus een echte toevoeging!