Een eigen ontwerp keuken in Oss

Wij hebben besloten om een eigen ontwerp keuken Oss te laten maken. Helemaal volgens ons eigen idee hebben wij deze op papier gezet. Voor dat wij hieraan waren begonnen hebben wij meerdere bezoeken gebracht aan showrooms, maar elke keer kwamen wij hier teleurgesteld vandaan. Wat waren de duur zeg en dan nog maar te zwijgen hoe deze eruit zagen. Wel hebben wij hier een paar puntjes uit gehaald voor het ontwerp voor onze eigen  kookruimte. Met dit ontwerp hebben wij een afspraak gemaakt met C&S interieurs. Dit bedrijf heeft al vanaf 1979 ervaring op het gebied van vele interieurs en ontwerpen.  ontwerp1

Goed geholpen

Onze afspraak verliep bijzonder prettig. Met de hulp van één van de medewerkers van dit bedrijf hebben wij onze wensen bekeken. Onze tekening kon ons hiermee goed bij helpen, maar dat weerhield de ontwerper er niet van om enkele aanpassingen te doen. Zodra het ontwerp klaar was en wij onze goedkeuring hadden gegeven, kon de meubelmaker hiermee aan de slag.

Inmiddels hebben wij al meerdere keren gebruik gemaakt van onze bijzondere unieke keuken in Oss. Ook de nieuwe apparatuur die wij nu hebben van het merk Atag, zijn wij bijzonder blij mee. Nu hebben wij eindelijk een keuken precies zoals wij deze wilden hebben.