Een mooie afdekzeil boot op maat laten maken

Sinds een paar jaar hebben wij een zeilboot gekocht en voor deze boot hebben wij een afdekzeil boot op maat laten maken. Natuurlijk moet dit zeil wel van goede kwaliteit zijn en hiervoor hebben wij een goed bedrijf gevonden. Dit bedrijf heet BB Zeilmakerij en hier kan je in opdracht de mooiste zielen laten maken tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Nadat ik contact met dit bedrijf heb gehad kreeg ik een prijsindicatie toegezonden. Voor de zekerheid heb ik toen naar dit bedrijf gebeld of de prijzen die hier op stonden wel juist waren, zo goedkoop. afdekzeil boot op maat

Een mooi afdekzeil

Inmiddels hebben wij het afdekzeil al op onze boot en ik kan je vertellen dat het er prachtig uitziet. Niet alleen beschermt dit zeil tegen alle weersomstandigheden het is ook nog eens 100% waterdicht, UV bestendig en slijtvast. Natuurlijk kan je hier bij  BB Zeilmakerij meer dan alleen maar afdekzeil op maat voor je boot kopen, maar ook voor bootkussens, een buiskap en zelfs voor andere soorten afdekzeilen ben je hier aan het juiste adres.

Helaas staat onze boot nu in de stalling, maar zodra het mooie weer eraan komt kunnen wij lekker gaan varen. Deze keer hoeven wij ons niet druk te maken als het plotseling gaat regenen hiervoor hebben wij nu een prachtig afdekzeil.