Een professionele horeca parasol

Een vriend opende zijn nieuwe brasserie met terras. Hij vroeg mij of ik nog even een professionele horeca parasol wilde kopen. Hij was er zelf door alle drukte van de opening nog niet aan toegekomen. Hij gaf mij een briefje met erop geschreven de website waar ik die het beste kon bestellen. Natuurlijk wilde ik dit zo snel mogelijk regelen voor mijn vriend en keek gelijk op de site.Ik zag al snel dat er behoorlijk veel keuze was in verschillende modellen. je kon bijvoorbeeld kiezen uit een rechthoekig model of een rond. Omdat mijn vriend een parasol wilde die qua kleur helemaal bij de stijl en kleurvoering van de brasserie paste. Heb ik gelijk maar even contact opgenomen om te vragen naar de mogelijkheden.

Het terras is nu helemaal klaar om de eerste klanten te ontvangen

De kleur die we wilde hebben was geen enkel probleem. De professionele horeca parasol werd daarna netjes op de afgesproken tijd geleverd. Precies op tijd voor dat het echte terrasseizoen begon. Nu heeft mijn vriend voor zijn brasserie een parasol van goede kwaliteit voor een heel betaalbare prijs.