Flos lampen staan erg mooi in ons interieur

Daamen interieur

Daamen interieur

Unieke aanwinst

Eens in de zoveel tijd veranderen wij ons interieur. Natuurlijk doen wij niet alles de deur uit om het daarna allemaal te vernieuwen. Maar hier en daar een nieuw kleurtje, een nieuw meubel of een nieuwe vloer wil nog wel eens gebeuren. Dit keer hebben wij Flos lampen gekocht. Wij hadden al jaren de zelfde lampen hangen en die begonnen behoorlijk te vervelen. De lampen pasten ook niet meer bij ons idee voor een nieuw interieur. De Flos lampen die wij gekocht hebben zijn tijdloos en daar kunnen wij zeker nog wel een aantal jaren van genieten.

De Flos lampen komen uit de ‘string collectie’. Die hebben vooral veel minimalistische vormen en draden als detail. Het is erg abstract en dat past helemaal bij ons nieuwe interieur! Minimalistisch is helemaal ons ding en daarom zijn wij hier erg blij mee! Het was wel even sparen geblazen voor dat wij dit nieuwe interieur konden waar maken. De lampen zijn bijvoorbeeld van een prijzig merk. Dan heb je wel echt design en natuurlijk een goede kwaliteit, maar het kan niet altijd!

Nu is het ons gelukt en zijn wij erg blij. Hebben jullie ook wel eens zo’n verander drift? Dat alles even anders moet? Wij houden ervan!