Gezond afvallen eetschema

gezond afvallen eetschema

Ik wilde net als zoveel met mij wat gewicht verlezen. Een gezond afvallen eetschema kon ik daarbij heel goed gebruiken. Ik had veel verschillend diëten geprobeerd maar zonder het gewenste resultaat.Mijn zus gaf toen het advies om eens te kijken op de website van www.rachelhulshof.nl. Ze had van een aantal vrouwen hele positieve verhalen hierover gehoord. ik was nog een beetje sceptisch. Maar ben toch gaan kijken. Ik zag al gelijk de vele heerlijke recepten staan bij deze afvalcoach. ik besloot om een berichtje te sturen en ik vroeg haar om advies en tips om nu eindelijk eens van die overtollige kilo,s af te komen.

Lekker en gezond eten

Ik ben inmiddels razend enthousiast geworden en geloof het of niet ik ben al zeven kilo afgevallen. Met de heerlijke recepten en het gezond afvallen eetschema gaat het echt heel goed. Gezonde maaltijden die ook nog eens heel lekker zijn. Dat alleen al zorgt ervoor dat het makkelijk vol te houden is. Uiteraard ben ik er ook wat extra bij gaan sporten en bewegen. Ik ben hier heel erg positief over. ik heb daarom ook al aan verschillende vrouwen in mijn omgeving als advies doorgegeven.