Kasten op maat bij Rob Brandt Design

Ben je op zoek naar kasten op maat?

 

Rob Brandt Design levert alle soorten kasten op maat. Gaat het om een wandmeubel, boekenkast, tv-meubel, inloopkast of misschien wel een ladenkast, dan is Rob Brandt Design er voor jou. Dit bedrijf maakt namelijk alle kasten op maat met maatwerk. De werknemers van het bedrijf hebben jarenlange ervaring met het maken van kasten op maat en het voldoen aan de wensen en behoeften van de klant. Er zitten namelijk vaak veel eisen van de klant aan een kast, bijvoorbeeld het materiaal, de ruimte, kleur en noem maar op. De merken die Rob Brandt Design verkoopt zijn van hoogwaardig kwaliteit.

Voorbeelden van merken;

Lundia Original; bekende Nederlands merk voor wooninrichtingen
Scala; eigen ontwerp op stalen ladders en altijd op maat leverbaar
Noteborn; maakt garderobekasten, inloopkasten en schuifdeurkasten.
Rob Brandt Design heeft een showroom in Arnhem, hier kan je diverse merken en modellen bekijken. Je hoeft hiervoor geen afspraak te hebben, maar het kan wel verstandig zijn, want na een eerste oriëntatie, maakt Rob Brandt gelijk een schetsontwerp van kasten op maat.

Mijn ervaring

Mijn man en ik hebben al heel lang een wens. Wij willen erg graag een inloopkast. Ik ben gaan zoeken naar een bedrijf die dit voor mij kan realiseren. Ik kwam bij het bedrijf Rob Brandt Desgin uit, zij maken kasten op maat. In de showroom hebben we allerlei materialen bekeken en hebben we een afspraak gehad met Rob Brandt, hij maakte voor ons een schetsontwerp op basis van onze wensen en behoeften. Het ontwerp zag er top uit.  Alles heeft zich verder ontwikkeld en onze wens is nu werkelijkheid geworden. We zijn er super blij mee!