Lekkere bruidstaart Rotterdam gezocht!

Aan het einde van het jaar treden mijn partner en ik in het huwelijksbootje. Iets wat wij maar al te graag willen doen en ook niet meer kunnen wachten tot het zover is. Echter valt het nogal tegen met wat er allemaal geregeld dient te worden voor die ene grote dag! Het zoeken naar een feestzaal, de jurk en niet te vergeten een taart!

doorzichtigeachtergrond-kopie13

Wij trouwen in Rotterdam waardoor het zoeken naar een bruidstaart Rotterdam gemakkelijk is. Doordat de leverancier niet zover hoeft te rijden hoef ik me geen zorgen te maken dat er iets kapot kan gaan aan de taart. Zou zonde zijn als de taart namelijk niet in zijn geheel op het feest komt toch? Door op het internet te zoeken in de hoop het daar te vinden ben ik terecht gekomen op de website van Cheszan. Hier zag ik al genoeg lekkere taarten waardoor we ervoor hebben gekozen om een afspraak te maken met hun om alles te bespreken. Afgelopen week hebben we mogen proeven van de diverse smaken die hun hebben en moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit zo’n lekkere taart heb mogen proeven!