Massage tijdens werk met TrippleEfect massagestoel

Een tijdje gelden liep ik rond met rugklachten en een stijve nek en ik ervaarde veel stress op het werk. Toen hoorde ik over TripleEffect massage tijdens werk, dit sprak mij gelijk aan.

Mijn ervaring

Ik ben eens op de site gaan kijken van TripleEffect stoelmassages.
Er stonden daar vier punten die ik best wel aanlokkelijk vond. Het bevordert de bloedcirculatie, versterkt het immuunsysteem, bestrijdt stresssymptomen en vergroot het lichaamsbewustzijn. Er stond niks tussen over het laten verdwijnen van nekklachten en rugklachten, maar na de massage zijn die wel verdwenen. De service is geweldig. Ze komen zelf met een massagestoel naar je werkplek, in 15 minuten was ik weer klaar en voelde ik mij weer energiek.De extra service die er bij werd geleverd was dat ik geen achterstanden kreeg op mijn werk, omdat terwijl ik behandeld werd iemand van het bedrijf mijn administratiewerk overnam. Qua massagepersoneel is het ook echt te merken dat dit gediplomeerde mensen zijn, die weten wat ze doen en echt verstand hebben van hun vak. Kortom, ik zou dit bedrijf sowieso bij vrienden, familie en kennissen aanbevelen.