Nieuwe keuken van Keuken Arnhem

Afgelopen jaar hebben we ons huis maar eens opgeknapt. Dit was behoorlijk nodig want het een en ander was wel aan vervanging toe. Omdat we over 5 jaar ons huis willen verkopen, was het ook noodzakelijk om iets te gaan vervangen. Dan stijgt de waarde van het huis natuurlijk. Het eerste waarmee we begonnen was de keuken. De keuken was oorspronkelijk nog van de eerste eigenaar die 20 jaar geleden in ons huis woonde. Dan kun je er wel vanuit gaan dat de keuken behoorlijk oud is. We wilden de keuken niet zelf vervangen, maar het door een bedrijf laten doen. Welk bedrijf wisten we helaas nog niet.

‘’Goede tip van mijn zus’’

We gingen opzoek naar een geschikt bedrijf voor een goede keuken. Mijn zus, die vorig jaar ook een nieuwe keuken heeft laten inbouwen, gaf me een goede tip. Ze linkte me meteen naar keuken Arnhem. Een bedrijf dat geen showroom, personeel of wagenpark heeft. Hierdoor zijn er weinig kosten voor het bedrijf en krijgt de klant een keuken aangeboden tegen een scherpe prijs. Dit klonk ons als muziek in de oren en daarom namen we direct contact op met keuken Arnhem. Keuken Arnhem kwam vervolgens bij ons langs.

‘’Mooie keukens voor voordelige prijzen’’

Toen de eigenaar van keuken Arnhem bij ons langskwam, maakten we samen met hem een ontwerp voor de nieuwe keuken. Na een paar weken was het dan zover; de keuken kon geplaatst gaan worden. Het heeft een weekje geduurd totdat de keuken gereed was voor gebruik. We vonden de keuken prachtig en vinden dat nu, een jaar later, nog steeds. We zijn erg tevreden over keuken Arnhem, mooie keukens voor voordelige prijzen.