Solliciteren op een nieuwe baan

Wanneer je solliciteert op een nieuwe functie, kan een justis vog aanvragen nodig zijn. Voluit heet de verklaring Verklaring Omtrent het Gedrag, eenvoudig gezegd wordt er gekeken of je strafbare feiten hebt gepleegd die het functioneren van je functie kunnen belemmeren. Er zijn ook andere redenen om een verklaring aan te vragen, maar over het algemeen is voor een nieuw beroep of om je functie te behouden het meest voorkomende. Maar ook als je wilt emigreren kun je een verklaring nodig hebben. 

Lekker thuis vanuit je luie stoel

Bij een justis vog aanvragen is het niet meer nodig om naar het gemeentehuis te gaan, lekker eenvoudig vanuit je luie stoel vraag je via vog-aanvraag.info de verklaring aan. Waar je de aanvraag ook doet deze komt altijd bij de dienst Justis terecht, het is dus niet mogelijk dat je sneller bent als je via een andere website een aanvraag doet. Alle aanvragen komen op de grote hoop terecht en als je aan de beurt bent dan wordt je aanvraag behandeld, wel kan het soms drukker zijn dan andere momenten. 

justis vog aanvragen

Zijn er voordelen aan online aanvragen?

Via de website vog-aanvraag.info is het eenvoudig om een aanvraag te doen, justis vog aanvragen via internet heeft een aantal voordelen tegenover het aanvragen bij het gemeentehuis. De website gaat zeer discreet en zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens, afspraken maken is niet nodig. Ieder moment van de dag is het mogelijk om een aanvraag te doen, zelf merk je ook niets van de wachttijden als deze er zijn. Je kunt gewoon werken en verliest geen kostbare tijd tijdens het proces.