Tevreden met de stalen schuifdeur

Via Maco Design kwam ik terecht bij de stalen schuifdeur. We hebben een mooi huis met een minimalistisch design, daarom vonden we het belangrijk ons interieur hierop aan te passen. Lang hebben we met een gat gezeten, van woon- naar eetkamer. We wisten maar niet hoe we dit op konden lossen, oude schuifdeuren zouden totaal uit de toon vallen. Zo besloten we gewoon te wachten tot de oplossing vanzelf naar ons toe kwam.

nieuw-logo

En daar was de oplossing

Na wat surfwerk zag ik dus een prachtige stalen deur wat echt perfect pasten in onze kamer. Ik heb een afspraak met ze gemaakt om te kijken hoe het gaat staan. Ik kan niet wachten! Ik ben er zo blij mee! Mijn man vindt het ook prachtig, hij zegt dat dit alles echt af gaat maken. We wonen hier zo goed, een jaar geleden besloten we wat te gaan doen aan het huis, omdat we merkte dat het wat duf was geworden, de energie was niet meer hoog genoeg. Ik weet dat dit vaag klinkt, maar je kan je voorstellen hoe het werkt wanneer je weer eens iets aanpast aan je huis. Meteen een fris gevoel.