Timberland damesschoenen zijn geweldig

timberland damesschoenen

Jeugdsentimenttimberland damesschoenen

Sinds heel wat jaren heb ik eindelijk weer een paar Timberland damesschoenen gekocht. Toen ik een jaar of 12 was zat ik bij de scouting en droeg ik deze ook altijd. Toen waren ze nog niet in de mode, maar werden ze vooral gebruikt omdat ze erg praktisch waren. Ze zijn natuurlijk makkelijk schoon te maken en gaan lang mee (waardoor ze uiteindelijk erg goedkoop zijn). Ik heb ook wel gezien dat de prijzen erg gestegen zijn, maar dat vind ik ze nog steeds waard. Toen ik op zoek ging naar ze, deed dat me wel echt denken aan vroeger.

Een must-have

Toen ging ik met mijn moeder naar de stad toe om een hele nieuwe outfit voor de scouting te scoren, nu koop ik gewoon zelf mijn Timberland damesschoenen. Ik denk wel echt dat dit een paar is wat iedereen, man, vrouw of kind, in zijn of haar kast moet hebben staan. Het handigste is natuurlijk als je bent uitgegroeid zodat je er zo lang mogelijk mee kunt doen. Voor kinderen kun je ze gemakkelijk weer doorverkopen want ze verliezen hun waarde vrijwel niet. Van Bommel is echt een aanrader als het om deze schoenen gaat, dus neem daar zeker even een kijkje!