Voor onze nieuwbouw Amstelveen krijgen wij hulp van Architectenburo R.J. Pannekoek

Ik kan wel zeggen dat ik de gelukkigste vrouw van de wereld ben en dat komt vooral door mijn ouders. Mijn ouders hebben namelijk altijd een zeer goedlopend bedrijf gehad en daardoor verdienden zij veel en veel meer dan ik ooit zal verdienen in een jaar. Ik heb dan ook altijd een geweldige jeugd gehad met alles wat mijn hartje begeerde. Ook mijn ouders hebben alles kunnen kopen wat hun hartje wilde hebben, waaronder een mooi huis met een flink stuk grond erom heen. Samen met een architect van Architectenburo R.J. Pannekoek hebben zij deze nieuwbouw Amstelveen weten te realiseren.  nieuwbouw Amstelveen

Maar nu komt het mooiste,…

Mijn ouders hebben altijd tegen mij gezegd tegen de tijd dat jij op jezelf gaat wonen hebben wij een verrassing voor je. Eigenlijk was ik deze woorden alweer vergeten tot op een dag een architect van het Architectenburo R.J. Pannekoek bij ons langs kwam. Snapte eigenlijk niet waarom, maar dat werd mij snel duidelijk. De architect liet mij verschillende tekeningen zien met mooie ontwerpen van huizen. Deze ontwerpen had de architect samen met mijn ouders gemaakt en wilde deze nu aan mij laten zien. Dit was namelijk het ontwerp van mijn nieuwe huis die op de grond van mijn ouders gebouwd gaat worden.