De nieuwe opslag van gevaarlijke stoffen van Denios

stellingopvangbakken van staal of kunststof

Van mijn baas moest ik kijken naar de nieuwe opslag van gevaarlijke stoffen van Denios. Denios is een bedrijf dat al langer in de chemie industrie zit en veel producten aanlevert in deze branche. Ze staan bekend om de specialisaties die ze hebben en gaan ook altijd tot het uiterste. Ze leveren bijvoorbeeld producten van hoge kwaliteit. Ook geld dit voor de service.

Contact

Op diezelfde morgen nam ik contact op met het bedrijf om een afspraak te maken om de nieuwe opslag van gevaarlijke stoffen te bekijken. Vriendelijk werd te telefoon opgenomen. Ook werd mij precies verteld wat ik wilde horen. De extra benodigde hulp en informatie was ook aanwezig.

De koopopvangbakken van staal

Mij werd verteld door de telefoniste dat ze later op de dag terug zou bellen voor de opslag, omdat ik naar een speciale maat had gevraagd. Deze konden zij gelukkig aanleveren, en wat was mijn baas blij om dit te horen. We moeten namelijk de productie hervatten om onze winstresultaten te behalen. Dit lukt niet zonder dat de veiligheid van de chemische producten die wij produceren gewaarborgd zijn. Dit staat als prioriteit bij ons op de agenda. Ook hielden ze rekening met de kosten, en was de uiteindelijke prijs- en kwaliteit verhouding uittekenend. Toppers!