Het adres voor informatie over brandwerendheid

Brandwerendheid is voor veel bedrijven een must, vooral wanneer je met brandgevaarlijke stoffen werkt.  Bij Denios kan je de juiste opslag vinden wat betreft olie, gas en chemische stoffen. De ervaren veiligheidsspecialisten staan voor je klaar. Slechts één telefoontje kan je al helpen met het uitzoeken van de juiste opslag mogelijkheden. Zo heb je de keuze uit vaten, gasflessenhokken, opslagtanks en nog veel meer kwaliteitsproducten. Teveel om hier allemaal op te noemen en daarom lijkt het mij beter dat je zelfs eens op de site van Denion gaat kijken voor de mogelijkheden.  hoofdstuk-6

Een goede oplossing

Nadat wij een afspraak hadden gemaakt met een veiligheidsspecialist hebben wij voor onze chemische stoffen een goede opslag aangeschaft. Gelukkig maar, want vorige maand was ons bedrijf het doelwit van inbrekers. Via de camera’s die wij in en om ons pand hadden hangen zagen wij precies hoe zij te werk gingen. Zodra deze binnen waren liepen zij meteen naar de opslag van chemische stoffen en probeerden deze kasten open te maken. Gelukkig is dit hun niet gelukt en bleven onze spullen in de veilige opslag.

Zo zie je maar dat de opslag niet alleen geschikt is voor brandwerendheid, maar ook tegen ongewenste gasten. Wij zijn in ieder geval blij dat de inbraak verder geen slachtoffers heeft gemaakt.