Een scootmobiel kopen of huren

Wanneer het lopen op een dag niet meer gaat zoals je had gewild en je bijna de deur niet meer uit komt, overweeg dan eens of een scootmobiel je hiermee kan helpen. Want wat is nu erger dan de hele dag binnen te moeten zitten als het lopen niet meer gaat zoals je vroeger altijd deed. Helaas maak ik dat nu ook mee, mijn heupen zijn versleten en uitzicht op pijnloos kunnen lopen is zo goed als nihil. De enige oplossing zal een nieuwe heup zijn, maar daar ben ik volgens de artsen nog te jong voor.  solution_ovp_15 - kopie - kopie

Goed advies

Omdat ik niet een mens ben om nu al dag en nacht achter de Geraniums te moeten zitten heb ik een afspraak gemaakt met een medewerker van Scootmobiel Vitaal. Er komt dan van dit bedrijf een deskundige adviseur voor een thuisdemonstratie te geven. Zo kan ik op verschillende modellen een proefritje maken in mijn eigen omgeving. Een voordeel is dat ik de straten hier goed ken en ik zonder problemen kan oefenen op een van deze vervoersmiddelen. Natuurlijk krijg je een goede uitleg voordat je alleen de straat op mag. Eerst werden aan mij de mogelijkheden verteld welke modellen er te verkrijgen zijn. Denk hierbij aan een tweedehands model, een opvouwbaar model of een super nieuw model.  Scootmobiel Vitaal

Ook ik kan weer zonder problemen op pad

Nadat ik meerdere proefritten op een scootmobiel had gemaakt heb ik een keuze gemaakt. Een week later werd deze scooter bij mij thuis afgeleverd. Na nog wat uitleg door de deskundige adviseur kon ik mij eigen weg gaan. Elke dag ben ik wel ergens buiten te vinden, ik ben niet meer aan mijn huis gebonden. Wat een lekker idee om zo de vrijheid in te kunnen rijden. Ook geïnteresseerd in één van de mogelijkheden om een mooie scooter te kopen, vraag dan een brochure aan welke te vinden is op Scootmobiel Vitaal.