Je kan goed uitgaan in Bergen op Zoom

Wanneer je op zoek bent naar een leuk avondje uit dan kan ik je aanraden om eens naar Bergen op Zoom te gaan. Uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat je goed kan uitgaan in Bergen op Zoom. Ik heb daar per toeval een zeer gezellige bar ontdekt waar elke vrijdagavond live muziek is en waar ook een karaoke avond wordt georganiseerd. Afgelopen vrijdag ben ik ook weer naar deze bar geweest, samen met een paar vrienden hebben wij ons reuze vermaakt. Het was die avond de karaoke avond en ik moet zeggen dat een vriend van mij bijzonder veel talent heeft. Wij hebben ons reuze vermaakt die avond, de ene persoon kon nog beroerder zingen dan de andere persoon, maar dat maakte de avond alleen maar leuker. Natuurlijk heb ik zelf ook een poging gewaagt, maar toen de mensen allemaal hun handen op de oren legden begreep ik dat ik het podium moest verlaten. De rest van de avond werd er goede muziek gedraaid in de pauze van de karaoke en hebben we lekker gedanst. Voordat wij het in de gaten hadden was de avond alweer voorbij maar zeker de moeite waard om eerdaags hier weer heen te gaan.  11204403_1139255582767649_2519258244894138117_n