Kapsalon Leiden gezocht

Wanneer je gaat verhuizen dien je er rekening mee te houden dat er een hoop gaat veranderen. Het aanmelden bij een huisarts, het zoeken naar een winkel en niet te vergeten het vinden van een geschikte kapsalon. Ik vind het helemaal niks om niet te weten waar hier een geschikte kapster zit die mijn haren goed kan knippen. Ben al bij meerdere kapsalons geweest maar helaas is het nog niet gelukt om een goede kapsel te krijgen welke ik wil hebben. Uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken naar een Kapsalon Leiden en omstreken, wellicht dat ik het zo wel kan vinden toch?

Logo2_FHD-e1448613966217

Zo ben ik terecht gekomen op de website van Fresh Hair Design. Deze kapsalon was ik nog niet eerder tegen gekomen waardoor ik ervoor heb gekozen om een afspraak te maken en het met mijn eigen ogen te bekijken. Deze afspraak heb ik gisteren gehad en moet eerlijk bekennen dat hun wel degelijk weten hoe dat er geknipt moet worden. Mijn haren zien er namelijk nu een stuk beter uit als wat ik voorheen gehad heb!