Stoere korte leren jasjes gezien

Versano

Stoere korte leren jasjes gevonden op het internet! Eens per maand ben ik intensief aan het zoeken op het internet of dat ik iets nieuws zie op het gebied van mode. Deze keer wilde ik een nieuwe leren jas zien te vinden aangezien mijn oude jas er niet bepaald charmant meer uitziet om nog een ronde mee te gaan. Zo ben ik online gaan zoeken en uiteindelijk terecht gekomen op de website van Versano. Hier had ik al wel eens vaker op de website gekeken waardoor ik wist waar ik zoeken moest. Een leren jas zit sowieso lekker warm en comfortabel, al helemaal nadat ik de aantrekkelijke kosten had gezien!

Versano

Gelijk besteld

Nu dat de jas flink afgeprijsd is kon ik het niet laten liggen. Heb er dan ook gelijk voor gekozen om te gaan bestellen! Gelukkig werd de bestelling erg snel en netjes ingepakt en wel bij mij bezorgd. Wat ik je sowieso mee kan geven aan advies is dat een leren jas enorm warm en goed zit. Je dient er wel rekening mee te houden dat de jas ook de nodige aandacht hoort te krijgen.