Kun je zelf rie toetsen?

Is het uberhaupt mogelijk om zelf rie toetsen uit te voeren? Wij hebben namelijk sinds kort een eigen kantoorpand gekocht. Hier kunnen wij met het gehele team samen zitten, iets wat voorheen niet mogelijk was. Omdat het een geheel nieuw pand is vind ik het erg belangrijk dat hier ook goede ondersteuning komt. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden hoe dat wij hier een risico plan kunnen opstellen.

02A14S3P
02A14S3P

Keuze gemaakt

Tijdens het zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van sbs-support.nl. Hier is het mogelijk om een geschikt plan op te stellen welke goed te realiseren is in de praktijk. Doordat ik niet langer wilde wachten, heb ik ervoor gekozen om een afspraak te maken met dit bedrijf. In het gesprek welke volgde kon ik alles goed te weten komen alvorens ik een besluit zou maken. Gelukkig was het gesprek erg goed verlopen en heb ik overal antwoorden op gekregen. Doordat wij vervolgens een samenwerking zijn aangegaan merkte ik meteen dat het goed zat. Ik raad het dan ook echt aan om eens op de bovenstaande website te kijken!