Sla je gevaarlijke stoffen verpakt op in opslag containers

Als je bedrijf werkzaam is met veel gevaarlijke stoffen, dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een opslagmogelijkheid die voldoet aan alle veiligheidsnormen. Afhankelijk van hoeveel verpakte gevaarlijke stoffen je kwijt wilt, zijn er bij Denios opslag containers. Hierin kun je meer gevaarlijke stoffen kwijt dan in de reguliere opslagkasten. De containers voldoen aan alle eisen en je kunt op effectieve wijze de gevaarlijke stoffen afsluiten en opbergen. Bij Denios wordt de opslag van de gevaarlijke stoffen in je bedrijf serieus behandelt.
zwenkbare_barriere
Experts in veiligheid
Denios is hét bedrijf in Nederland waar je moet zijn om de veiligheid in je bedrijf te optimaliseren. Onze producten voldoen aan de PGS 15 normen die zijn opgesteld door Nederland en Europa. Zo loopt je bedrijf veel minder risico op grootschalige schade bij een brand. Denios helpt je hier graag bij met advies op maat en gestandaardiseerde producten zoals de opslag containers.

Welk product voor je bedrijf?
Als je zeker wilt weten welk product het beste past binnen je bedrijf, dan kun je vrijblijvend contact opnemen met de vakkundige medewerkers van Denios. Ook kun je een kijkje nemen in de webshop van Denios, waar uitgebreide productomschrijvingen staan beschreven.