15 jaar bijbaan Eindhoven

De meeste mensen weten wel dat het als 15-jarige best wel moeilijk is om een bijbaantje te vinden. Veel bedrijven willen toch liever wat oudere werknemers die meer ervaring hebben. Woon jij in Eindhoven of in de omgeving van en ben je opzoek naar een baan? Bij de Mcdonald’s zoeken ze nog 15 jaar bijbaan Eindhoven. Ben jij een enthousiast en aardig persoon die opzoek is naar een leuke manier om wat bij te verdienen? Dan is deze baan perfect voor jou! Neem vooral een kijkje op de website en wie weet, misschien kan jij binnen de kortste tijd al beginnen!

Persoonlijke ervaring

Zelf werk ik ju zo’n twee en een half jaar bij de Mcdonald’s. Wat ik voornamelijk leuk vind aan mijn werk is dat ik geld verdien terwijl ik tijd doorbreng met een paar van mijn beste vrienden. Natuurlijk is het vaak hard werken maar er is altijd ruimte voor gezelligheid. Bij de Mcdonald’s verdien je redelijk goed, het is zeker de moeite waard om drie keer per week naar jouw werk te gaan. Ze bieden veel verschillende banen aan. Dit houdt in dat je verschillende uren kan maken en er zijn ook meerdere functies. Het is zeker een aanrader om te werken bij de Mcdonald’s!