Parasol horeca gezocht voor op terras

Een parasol horeca gezocht voor een aantrekkelijke lage prijs! Nu dat de winterperiode eraan zit te komen is het veelal herkenbaar dat alle zomer producten in de aanbieding is. Dit is iets wat ik ieder jaar doe en het ook hopelijk zo kan blijven doen. Het feit dat ik al een  tijdje druk aan het zoeken ben naar een parasol hoopte ik het snel te vinden. De kosten voor de aanschaf ervan moest aan de lage kant blijven waardoor ik iets verder ben gaan zoeken. Dit leidde mij dan ook vrijwel meteen naar de website van Xterior.

logo (1)

Hier was het mogelijk om een parasol te laten maken voor een aantrekkelijke prijs. Nou ja, ik moest een offerte ontvangen om de precieze prijs te horen aangezien hun het op maat maken. In de tussentijd heb ik verder gezocht op het internet en tot de conclusie gekomen dat ik maar even moest wachten op Xterior. Gelukkig heb ik hier al vrij snel een offerte ontvangen en vanaf dat moment wist ik het zeker dat ik hier aan het juiste adres was. Goedkoper ga je het echt niet krijgen!