Kroeg Rotterdam gezocht

Eens in de zoveel tijd gaan we met vrienden ergens wat drinken. Wij wonen door geheel Nederland waardoor we elkaar eigenlijk alleen maar zien als we ergens naar de kroeg gaan. Nu dat het deze keer de tijd is geworden om naar Rotterdam te gaan om daar wat te drinken ben ik gaan zoeken op Kroeg Rotterdam. Hopelijk kan ik het zo gelijk vinden zonder in de stad te moeten zoeken. Tijdens deze zoektocht ben ik dan ook terecht gekomen op de website van Cafe Bloemfontein. Dit café zag er erg gezellig uit en ook in de kosten hoefde ik me geen zorgen te maken. Wij zijn allemaal studenten, dan kan je het ook niet permitteren om hoge kosten te hebben toch?

bar-604633_960_720-250x166

Nu dat we allemaal unaniem erover eens waren om naar Cafe Bloemfontein te gaan heb ik besloten om de voorhand te nemen en te kijken of dat er gereserveerd moest worden. Dit hoefde gelukkig niet waardoor we met een groep heerlijk hebben genoten van een gezellige avond uit. Ik weet in ieder geval zeker dat we hier vaker naartoe zullen gaan als we weer wat gaan drinken!