Dameslaarzen

Lage dameslaarzen zijn vaak heel comfortabel om te dragen. Toch; als je even oefent kun je heel makkelijk en snel op hoge laarzen lopen. Het is wel even nodig om te oefenen natuurlijk, anders zak je snel door je enkels heen. Lage zolen zijn een hele tijd in geweest. Nu in komend seizoen zijn er laarzen voor dames met hele hippe zolen en hakken. In dit artikel vertellen we je welke hippe zolen en hakken weer helemaal in zijn. Zo koop je laarzen voor dames die een echte trend zetten.

Platform zolen

Ik hoor het mezelf nog altijd zeggen: “Ik ben te klein ik wil hakken dragen.” Ik ben alleen echt geen hakken mens en val altijd om. Ik grapte dan altijd als kind dat ik hoge zolen wou net als een podium. Mijn wens is uitgekomen want deze winter kan ik op zoveel platform zolen lopen als ik wil. Het mooie is dat de zool hoog is en uit een geheel bestaat. Dit is prettig, want op deze manier ben ik hip en lang. De zolen lopen vaak door in een kleur net als de laarzen. Grappig vind ik zelf zo lijkt het alsof je zweeft.

Stiletto hakken

Stiletto hakken hebben mij altijd geïnspireerd. Ze zijn heel slank net als naalden. Ik vind ze vaak alleen eng om op te lopen. Deze komende seizoenen kan elke stiletto fan zijn lol op. Er zijn diverse soorten stiletto hakken voor dames laarzen bedacht. Van heel laag tot heel hoog en puntig.

Platteau zolen in een kleur

Ik vind het zelf altijd prachtig laarzen waarbij de zool helemaal doorloopt in een kleur. Deze trend zet zich door en de plateau zool siert prachtige laarzen met allen in een kleur. Witte laarzen zijn sowieso helemaal in, maar als de zool dan ook nog wit is steel jij echt de show.

Zolen met prints

Ik zag laarzen met zolen met prints. Echt hip om te dragen.