Mode hoed

Bekijk de mode hoed bij Hatland. Op de site zie je de mode hoed Vagant die in een tweetal kleuren te verkrijgen is. Als je een mode hoed zoals de Vagant wil kopen, dan is het heel eenvoudig om de maat te bepalen. Met een centimeter meet je de omtrek van het hoofd op de plek waar ongeveer de rand van de hoed moet komen. Deze zal tussen de 54 en 63 centimeter zijn. Aan de linkerzijde van de website staat een maattabel, en daar kun je aflezen welke maat mode hoed je hebt. Zelden komt het voor dat een hoed retour moet omdat het de verkeerde maat is.

Hatland heeft functionele hoeden

Over het algemeen wordt een mode hoed als accessoire gedragen. Maar bedenk dat een mode hoed voor heren zoals de Walker veel verkoeling en comfort kan bieden op warme zomerdagen. Dat de Talita, een mode hoed voor dames, in een lichte kleur hoog zomer bescherming biedt. Bij een hoed in een donkere kleur kan er als nog zonnesteek ontstaan, maar een hoed in een lichte kleur voorkomt juist een zonnesteek. Omdat de mode hoed Talita een goede zonneklep heeft hoef je niet zoveel antizonnebrandcrème met een beschermingsfactor op je gezicht te smeren. Hip en trendy zijn, veiligheid en comfort, gaat heel goed samen.

Modieuze petten kunnen een alternatief zijn

Hatland heeft naast de mode hoed die ook functioneel kunnen zijn veel hoeden die bewust functioneel zijn. Je moet dan denken aan een regenhoed, of een strandhoed van UPF50+ wat optimale bescherming geeft tegen schadelijk zonlicht. In sommige situaties is een pet vlotter dan een hoed. Hatland heeft een grote collectie petten wat als alternatief kan dienen voor een hoed. Bij Hatland heb jij echt de keuze. Daar weer bij heeft Hatland ook mutsen. Alle hoeden, petten, en mutsen zijn van goede kwaliteit en de afwerking is netjes. Bekijk de vele modieuze hoeden, petten, en mutsen op de website van Hatland.