Dartshopper is de grootste dartwinkel van Europa

De grootste online dartwinkel van Nederland is gevestigd in Eindhoven. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd. Dartshopper heeft tegenwoordig ook een Duitse webshop en een Europese webshop. Dartspelers vanuit heel Europa kunnen dus bij de Nederlandse dartwinkel hun producten bestellen. In de webshop worden ongeveer 5000 artikelen verkocht. Dat betreft niet alleen producten voor dartspelers, maar ook voor de eigenaren van gelegenheden die zelf een dartbaan willen aanleggen. Producten die je daarvoor nodig hebt zijn uiteraard een dartbord, een scorebord, een veilige achterwand en een rubberen dartsmat met een afstandsaanduiding.

Dartshopper begrijpt de klanten

Om veel bezoekers in de webshop te krijgen heeft de dartwinkel het briljante idee bedacht om interessante informatie over de spelers in de webshop op te nemen. Darts is immers een sport met veel idolen. De fans willen alles van hen weten. In de online dartwinkel zijn de prestaties van ongeveer 200 topdarters in de wereld verzameld. Je kunt er zien wie welke prijzen heeft gewonnen en met welke materialen ze spelen. Van de meeste dartspelers zijn de darts, flights en shafts in de webshop te bestellen. Van sommige Nederlandse darttoppers kun je ook de wedstrijdkleding bestellen.

Producten worden door de dartwinkel snel bezorgd

Als je darts hebt besteld van je idool wil je die uiteraard zo snel mogelijk in huis hebben. Dartwinkel is zich daarvan bewust. Het bedrijf streeft ernaar om alle bestellingen die voor 22.00 uur zijn gedaan de volgende werkdag op de plaats van bestemming te krijgen. Als de producten in het magazijn op voorraad zijn lukt dat bijna altijd. Maar als producten eerst bij de leverancier moeten worden besteld gaat er meer dan een dag overheen. Het gebeurt echter maar zelden dat je bestelling langer dan een week onderweg is.