Heb jij jouw rijbewijs be?

Waar kun jij jouw rijbewijs be behalen? Ik ben al een geruime tijd druk opzoek naar een geschikte rijschool. Wat dat betreft had ik er al wel een paar gevonden, alleen zijn de kosten welke zij hanteren mij veel te hoog. Hierdoor heb ik het enigszins laten varen in de hoop dat ik hier later op terug kan komen.

logo.osseforth.2016.mobiel

Hoog tijd!

Mijn werkgever heeft mij de kans gegeven dat ik dit kan gaan behalen op zijn kosten. Dit laat ik mij niet nogmaals zeggen, hierdoor ben ik ook direct weer op het internet gaan zoeken. Tijdens mijn zoektocht heb ik diverse rijscholen gezien. Echter ben ik bij rijschool Osseforth blijven hangen. Zij hanteren de laagste prijzen en tevens ook de hoogste slagingspercentage!

Gestart

Dit heb ik dan ook direct aan mijn werkgever laten zien. Zo kon hijzelf eenvoudig alles bekijken om hier vervolgens akkoord op te geven. Gelukkig heeft hij dit ook vrijwel meteen gedaan zodat ik hier een proefles kon aanvragen. Mijn proefles heb ik afgelopen week gehad en moet eerlijk bekennen dat ik onwijs zenuwachtig was. Gelukkig verdween dit vrij snel nadat ik de fijne kneepjes geleerd had.