Veiligheidsbewustzijn training krijgen!

Voor enkele weken terug ben ik op de vingers getikt door mijn werkgever. In ons gesprek is het duidelijk geworden dat er een tal van collega’s zich niet aan de regels houden met betrekking tot het veilig werken op de werkvloer. Helaas had ik dit niet zelf gezien waardoor mijn werkgever mij hierover heeft aangesproken. Uiteindelijk is de conclusie gekomen dat ik intensiever te werk moet gaan om het team optimaal te houden. Ik heb dan ook voorgesteld aan mijn werkgever om een veiligheidsbewustzijn te volgen. Hier had ik namelijk al wel eens vaker van gehoord waardoor ik samen met mijn werkgever op het internet ben gaan zoeken naar meer informatie. 

logo-1

In de eerste instantie vond mijn werkgever het geen goed idee aangezien het niet noodzakelijk is om hiervoor een cursus te krijgen. Echter veranderde hij per minuut nadat we terecht kwamen op de website van arbodeopleidingen.nl. Hier is het namelijk duidelijk te lezen op de website hoe dat ze te werk gaan om het over te brengen. Ook in de kosten scheelt het enorm bij hun waardoor mijn werkgever mij het twijfel van het voordeel heeft gegeven.