Marco Tozzi sleehakken

Toen ik laatst nieuwe nette schoenen nodig had, ben ik in diverse winkels gaan zoeken. Ik wilde iets anders als anders, maar ook weer niet al te opvallende schoenen. Dat was wel lastig, want het enige wat ik vond waren schoenen zoals je overal ziet.
Marco Tozzi sleehakken
Internet
Ik ben toen op internet gaan zoeken, maar daar vond ik dezelfde schoenen als in de traditionele winkels of echt hele opvallende schoenen. Toen kwam ik Marco Tozzi sleehakken tegen. Dit was wat ik zocht! Deze schoenen zagen er in eerste instantie gewoon uit, maar toen ik beter keek, zag ik leuke opvallende details. Zoals bijvoorbeeld een hak die heel mooi bewerkt was.

Comfortabel
Ik heb deze sleehakken toen gelijk besteld. Ze werden vrij snel thuis bezorgd. Dat is iets wat ik zelf erg prettig vind, want als ik iets koop, wil ik het zo snel mogelijk echt hebben. Toen ik ze aantrok, voelde ik het gelijk, ze zaten heerlijk. De maat was goed en het voetbed was erg comfortabel. Kortom: ik was erg tevreden. Als ik een volgende keer weer schoenen nodig heb, zal ik zeker eerst naar dit merk gaan kijken!