Welke pingpongtafels zijn er?

Pingpongen is een zeer leuk tijdverdrijf voor zowel jong als oud. Iedereen kan het en het is erg leuk om te doen. De pingpongtafels die uit één stuk beton gegoten zijn, zijn uiteraard zeer sterk. Ze kunnen niet uit elkaar gehaald worden en heeft dus ook geen verbindingsstukken die regelmatig gecontroleerd moeten worden.
De tafels zijn zeer sterk, vriendelijk in onderhoud, veilig en niet vandalisme gevoelig. De pingpongtafels kunnen niet zomaar opgetild worden omdat ze erg zwaar zijn. Een onder plaat zorgt voor extra stevigheid van de tafel. Het zijn de perfecte tafels die je onder andere kunt neerzetten op een schoolplein, camping, speelplekken of buurthuis.
rolstoeltoegankelijke-betonnen-picknicktafel
Verschillende modellen en kleuren.
De tafels zijn in drie verschillende modellen te verkrijgen. Je hebt het standaard model die een rechthoekig blad heeft. Er zijn bladen waarbij de hoeken afgerond zijn, voor de veiligheid en er zijn ook tafels met grote ronde bladen die een doorsnee hebben van 2,60 meter, waar je met meerdere mensen tegelijk kunt spelen.
De tafels zijn in verschillende kleuren te leveren: in naturel beton, blauw of groen. De netjes die normaal op de tafel gemonteerd zijn, zijn ook gestort uit beton, dus gaan niet kapot.