Lees hier alles over groene aanbesteding

Voor het realiseren van een groenproject is niet alleen vakkundig advies nodig, maar ook de juiste aanbesteding. Het is dan ook belangrijk om je opties op dit gebied door te nemen voordat je hierin een keuze maakt. Een groenproject gaat het beste gepaard met de inschakeling van ecologische experts. Op deze manier wordt een project op een goede manier uitgevoerd. Wil je meer weten over groene aanbesteding? Hier lees je alles wat je moet weten.

Na de ontwerpvisie wordt er ruimte gecreëerd voor groene aanbesteding: adviseurs weten zeer goed hoe een bepaalde ontwerpvisie vertaald wordt naar een goede én groene aanbesteding. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de mogelijkheden met beplanting, maar ook als het gaat om planning en budget worden er overwogen keuzes gemaakt. Op deze manier heb je in de eerste plaats een doordacht plan en ben je ervan verzekerd dat je groenproject vlekkeloos verloopt.

Soepel procesverloop? Kies voor groene aanbesteding

Natuurlijk wil je als opdrachtgever een soepel procesverloop. Hoe soepel dit verloopt hangt sterk af van de contract- of aanbestedingsvorm. Experts brengen de voor- en nadelen van diverse werkwijzen in beeld en geven je advies over de beste aanpak. Bij de realisatie van een duurzame buitenruimte heb je veel baat bij de inzet van experts. De adviseurs die je inschakelt werken praktisch en resultaatgericht. Je krijgt een praktisch uitvoerbaar plan, maar je krijgt ook de nodige begeleiding. Van planning tot realisatie van een groenproject: je kunt altijd rekenen op Idverde advies.