Een jas voor elk seizoen

Heerlijk! Het zonnetje schijnt, de vogeltjes fluiten en de natuur roept je om er heerlijk op uit te gaan. Maar je kent het Nederlandse weer en weet dat het ook elk moment weer om kan slaan. Daarom ga je graag op pad met een goede jas. Zo zal geen enkele regenbui jou verrassen en ben je altijd goed voorbereid. En in de winter neem je graag een fijne warme, dikke jas mee. Geen enkele weersomstandigheid zal jou tegenhouden. Als je op avontuur wil, zul je altijd gaan.

De jas voor echte outdoor liefhebbers

Er zijn zoveel verschillende jassen te koop, hoe weet je nou welke jas écht goed is voor jou als outdoor liefhebber? Dan zit je bij het Amerikaanse merk Woolrich wel goed. Dit merk bestaat al bijna 200 jaar en heeft zich gespecialiseerd in het maken van perfecte jassen. Een Woolrich jas is ontworpen met avontuur in het achterhoofd. De jas is dus perfect voor echte outdoor liefhebbers. Het merk heeft heerlijke winterjassen, waarmee je jarenlang elke winter zult trotseren. Maar ook voor in de lente, zomer en herfst heeft het merk fijne jassen. Perfect voor die ene regenachtige dag waarop je toch naar buiten wil.

Neem jouw jas altijd mee

Soms heb je van die dagen dat je ‘s ochtends vol overtuiging zonder jas de deur uitstapt, maar er halverwege de dag toch ontdekt dat je beter wél een jas mee had kunnen nemen. Ook dan biedt een Woolrich jas uitkomst. De Bering Jackets zijn zo licht, dat je de jas eenvoudig kunt opvouwen en mee kunt nemen. Stop de jas voor de zekerheid in je tas en je komt nooit meer voor verrassingen te staan, hoe veranderlijk het Nederlandse weer soms ook mag zijn. Zo kun je elk avontuur aan.